Afbeelding
Foto:

'Aanhaken' bij fietsclub BZET de Bosduvels

Mariahout - De winter is voorbij, de temperatuur stijgt, de dagen worden langer en de natuur begint te ontwaken… Dit is het moment waarop de leden van BZET de Bosduvels uit Mariahout er weer op uit trekken om trainingskilometers te gaan maken. BZET de Bosduvels bestaat uit een 70-tal leden die op een recreatieve manier actief zijn op de fiets. Er wordt gefietst in de diverse disciplines zoals MTB-, Race- en Toer- fiets.

Twijfel je of fietsen in clubverband iets voor jou is dan is dit het moment om het eens te proberen. Je bent van harte welkom om 'aan te haken' tijdens een van hun trainingstochten. Er wordt gefietst in de diverse disciplines op dinsdagavond 18.30 uur door de MTB en Racegroep, woensdagmorgen 9.00 uur door de Toergroep, zondagmorgen 9.00 uur door de Toergroep en donderdagavond 18.30 uur door de Racegroep.

Er kan vrijblijvend 'aangehaakt' worden mits je beschikt over een deugdelijke fiets. Bij de MTB- en Racegroep is het dragen van een helm verplicht. Gestart wordt er door de MTB- en Racegroep vanuit het Buurthuis in Mariahout. De Toergroep start bij Café de Pelgrim in Mariahout. De ritten worden zoveel als mogelijk gemaakt door de schitterende omgeving van Laarbeek. Meer informatie over de club is te vinden op www.debosduvels.nl.