Deelnemers aan de spaarvarkenactie
Deelnemers aan de spaarvarkenactie Foto:

Spaarvarkenactie gaat van start

Aarle-Rixtel - De ASV'33 spaarvarkenactie gaat maandag van start in Aarle-Rixtel bij de deelnemende winkeliers; MCD, slagerij Hegeman, van den Heuvel Groente & Fruit, Bakkerij van Brug en snoeperij Jantje.

Na het succes van vorig jaar wordt deze actie dit jaar doorgezet. De deelnemende winkeliers zijn op de een of andere manier al verbonden als sponsor aan ASV'33 maar leveren op deze manier een extra bijdrage aan de jeugdafdeling van de voetbalvereniging.

De actie start maandag 27 maart en loopt tot 15 april. Als je boodschappen doet bij een van de winkeliers krijg je muntjes. Deze muntjes kun je in het spaarvarken of in de pijp aan het spaarvarken doen.

Nieuw dit jaar is dat er naast ASV'33 ook andere verenigingen uit Aarle-Rixtel mee doen. De opbrengst van de munten die in het spaarvarken gaan, gaat naar ASV'33. De opbrengst van de munten in de pijp wordt verdeeld over alle andere deelnemende verenigingen uit Aarle-Rixtel.

De deelnemende verenigingen zijn Jeu de Boules Du Tie Ut, Scouting, Jong Ganzegat, Stichting Sinterklaas, Handboogvereniging de Eendracht, Heemkundekring Barthold van Heessel, ATTC'77, LTV de Hut, De hoefslag en TSC Aan de Wielen.

Het bestuur van ASV'33 is deze sponsoren dankbaar voor de steun aan hun vereniging en zeer verheugd met dit geweldige initiatief!