Afbeelding
Foto:

Buitengewoon genieten 'à la carte' bij Gasterij d'n Heikant

Redacteur: Suzan Mulder

Landgoed d'n Heikant stelt haar prachtige terras en sfeervolle restaurant open voor iedereen die buitengewoon wil genieten van regionale streekproducten en smakelijke gerechten. Voor lunch en diner bent u vanaf 31 maart van harte welkom bij à la carte restaurant Gasterij d'n Heikant. Tijdens het openingsweekend organiseren Rita en Jos Vogels samen met chef-kok Martijn Verbakel een proeverij. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op vrijdag 31 maart en zondag 2 april.

Lekker eten in een prachtige en sfeervolle omgeving
"Wij hebben er heel veel zin in", vertelt Rita Vogels. "We hebben zo'n mooie locatie en een terras met uitzicht op de golfbaan en het landelijk gebied waar je heerlijk rustig kunt zitten. We bieden natuurlijk al groepsactiviteiten en het golfen. Daar komt nu een à la carte restaurant bij. Een logische aanvulling op dat wat we al jaren doen. We hebben al voor veel groepen lunches en diners verzorgd in de vorm van barbecues en buffetten en dit blijven we ook doen. Daarnaast kunnen we deze groepen nu ook een mooi menu aanbieden en tegelijkertijd wandelaars, fietsers en iedereen die lekker wil eten in een prachtige omgeving gastvrij ontvangen. Daarvoor hebben we het interieur van het restaurant een sfeervolle make-over gegeven en ons team uitgebreid met een nieuwe kok, Martijn Verbakel. Martijn heeft veel ervaring bij diverse restaurants in de regio en samen met hem gaan we heerlijk voor onze gasten koken. Wij werken graag met regionale streekproducten, we gebruiken verse kruiden uit onze eigen kruidentuin en de honing komt van ons eigen Landgoed."

"Onze ervaringen nemen we mee in de nieuwe kaart"
"We hebben veel gereisd de afgelopen jaren en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken en gerechten," vertelt Jos. "Die ervaringen nemen we ook mee in onze nieuwe kaart. Als wij het lekker vinden, zullen anderen er ook van genieten. We houden er van nieuwe dingen uit te proberen. Zo zijn we vorig jaar zelf zalm gaan roken, nadat we op vakantie hadden ontdekt dat zelf gerookte vis echt heerlijk is. We maken onder andere fantastische spareribs en zullen veel gebruik maken van de grill. Voor smaakvolle, eerlijke en verse gerechten à la carte kunt u dus voortaan terecht bij Gasterij d'n Heikant."

Gasterij d'n Heikant is dagelijks geopend. Voor meer informatie kijkt u op www.gasterijdenheikant.nl of u belt 0492-550871 om een tafeltje te reserveren.

Gasterij d'n Heikant
Asdonkseweg 6, Aarle-Rixtel

Afbeelding