Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Voorjaar

Het begint er nu echt op te lijken, het voorjaar gaat weer beginnen. Een van de tekenen is dat na in het verre zuiden overwinterd te hebben de blauwborst weer in het land is.

Afgelopen weekend hebben we op Eco camping de Biezen kunnen genieten van een waar spektakel. Bij de ijsvogelbroedwand zat al enkele weken een mannetje die al begonnen was een nest te graven en nog op zoek was naar een vrouwtje. Plotseling kwam er nog een ander mannetje langs en wat volgde was een urenlang gevecht van achter elkaar aan jagen en dreigen, wat vele foto´s opleverde. Helaas heeft mijn computer afgelopen weekend de geest gegeven en was ik even volledig onthand dus een foto hiervan volgt nog.

Voor de mensen die een ochtend met mij op pad willen de natuur in met uitleg over fotografie, zaterdag worden er diverse tegoedbonnen verloot op de benefietavond van Team Dirk van Gerwen bij Atelier Vonk in de Klokkengieterij. U steunt daarmee de strijd tegen kanker, en we kunnen een keer samen genieten van onze Mooie Laarbeekse natuur!

Afbeelding