De winnaars van het keeztoernooi
De winnaars van het keeztoernooi Foto:

Spannende Keezavond bij Sparta'25

Beek en Donk - En weer was het een spannende keezavond op woensdag 29 maart in de Sparta'25 kantine. Het mooie ervan is dat de laatste ronde, vaak verrassende wendingen kan geven. Want tegen wie moet je? Hebben die er al veel gewonnen? Zo stonden in de vierde ronde het koppel Roland Rooijakkers en Peter de Groot samen met het koppel Marco en Helmie Leenders op een resp. eerste en tweede plaats.

Als er 16 koppels deelnemen is de poule zo ingedeeld dat je de laatste ronde dezelfde tegenstander treft als in de eerste ronde. En deze 2 genoemde koppels hadden in de eerste ronde tegen elkaar gespeeld en mochten dus de laatste ronde ook tegen elkaar. Wie gaat er dan met de eer strijken?

De eerste ronde was gewonnen door Roland en Peter maar dit ijzersterke koppel liet zien dat zij goed aan elkaar gewaagd zijn en wisten ook de laatste ronde te winnen. Zij mochten dan ook de eerste prijs in ontvangst nemen, ieder een Plus waardebon van €20,00. Dit was natuurlijk gunstig voor de andere deelnemers die op de voet volgden. Zo stonden Annemieke van den Enden en Dinie Bloem na vier rondes nl. ook op een gedeelde tweede plaats. Als zij de vijfde ronde wisten te winnen, zou dit voor hen gunstig uitpakken. Helaas lukte dit hen niet en eindigden ze op een vierde plaats.

Het mooie is dat er toch steeds weer andere personen weten te winnen. Want doordat Marco en Helmie de vijfde ronde verloren en nu als zevende eindigden werd de tweede plaats ingenomen door de Skonzusjes Thea Leenders en Tiny Rovers die hiermee ieder een Plus waardebon van €15,00 wisten te winnen. De 'ReetKezers' John Meulders en Riny van Schijndel, die vorige keer net geen prijs hadden, konden dit keer wel naar huis met ieder een Plus waardebon van €10,00.

Lijkt het je leuk om ook eens een gezellige keezavond mee te beleven, schrijf je dan in voor 3 mei en/of voor 31 mei, de laatste twee keezavonden van dit seizoen. Inschrijven kan via de website van Sparta'25 of door een inschrijfformulier in de kantine. Gezellige sfeer, lekkere hapjes, gezonde spanning!