De kabouterscene uit 'Armandus de Zoveelste'
De kabouterscene uit 'Armandus de Zoveelste' Foto:

Sonse toneelgroep brengt voorstelling in Dorpshuis Lieshout

Familievoorstelling 'Armandus de Zoveelste'

Lieshout – De Sonse toneelgroep Maan speelt op 2e paasdag 17 april om 14.30 uur de familievoorstelling Armandus de Zoveelste in het Dorpshuis te Lieshout. Koning Armandus de zoveelste is radeloos en wil niet meer regeren als zijn vrouw koningin Mariola van de ene op de andere dag niet meer wakker wordt, net als Doornroosje ligt ze al maanden te slapen als er opeens een geheimzinnige kabouter in het kasteel verschijnt.

Deze kabouter wijst Armandus de weg naar een mysterieus en onbekend sprookjesland. Daar zou de oplossing liggen voor al zijn problemen. Samen met zijn wat laffe zoon en zijn verwaande dochter gaat hij op pad. Onderweg komen zij een bonte stoet aan vreemde sprookjesfiguren tegen, maar vooral zichzelf. Toneelgroep Maan neemt je mee in een wonderlijke schemerwereld waar Puur, Toeval en Brute Pech regeren. Ga met Armandus mee op avontuur in deze spetterende voorstelling. Iedereen zou een vriend als de Gelaarsde Kat moeten hebben! Mi-auw!

Toneelgroep Maan uit Son is al 15 jaar een begrip in de regio als het gaat om familietheater. Leuke, eigentijdse stukken met veel vaart, humor, spanning en muziek zorgen voor uitverkochte voorstellingen. Toneelgroep Maan won onder andere de theatertrofee voor beste amateurtoneelvoorstelling in Zuid-Oost Brabant. Kom naar deze spetterende voorstelling vol actie en spanning voor kinderen en volwassenen van 4 tot en met 104 jaar. De recensies over deze voorstelling zijn bijzonder lovend Dus mis het niet en kom en geniet op maandag 17 april om 14.30 uur in Ons Tejater.

Kaartjes a € 7,50 (incl. ranja en chips en koffie/ thee voor volwassenen) zijn via internet te bestellen: www.vierbinden.nl/onstejater ofwel telefonisch te reserveren; 0499-422878 of af te halen bij het Dorpshuis in Lieshout.