Sparta'25 ontvangt Engelse vrienden

Beek en Donk - Dit jaar ontvangt Sparta'25 de Engelse vrienden van Sandiacre Town in Beek en Donk in het kader van de jaarlijkse uitwisseling. Op de website van Sparta'25 zal weer uitgebreid een dagelijks verslag worden gedaan.

Op donderdag 13 april komen de gasten uit Sandiacre Town F.C. aan bij het clubgebouw van Sparta'25. In het clubgebouw is de kennismaking en indeling in de gastgezinnen, waarna onze gasten met de gezinnen 'huiswaarts' zullen gaan. In de avond een gezellige avond in het clubgebouw.

Vrijdag 14 april wordt het stadion van PSV bezocht en heerlijk gezwommen in het Sportiom in Den Bosch. In de avond wordt een mixtoernooi gehouden. Op zaterdag het vaste uitstapje naar Bobbejaanland met in de avond een voetbalcircuit. Op 1e paasdag vinden de wedstrijden plaats tussen de leeftijdsgenoten. In de avond het altijd supergeweldige afscheidsfeest.

Kom gerust eens kijken op Sportpark 't Heereind tijdens de activiteiten. De feestavonden zijn uitsluitend bedoeld voor de spelers, leiders, gastgezinnen en andere directbetrokkenen.