Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Ondernemer van het Jaar-verkiezing van start

Redacteur: Nikki Barten
Fotograaf: Joost Duppen

Aarle-Rixtel – Ondernemend Laarbeek en Gemert/Bakel kwam donderdagavond samen in de Klokkengieterij in Aarle-Rixtel. Daar vond de aftrap van de Ondernemer van het Jaar Peel Noord 2018 plaats. Tot eind april kunnen 'Starters' en 'Ondernemers' aangemeld worden voor dit leerzame project.

Voorzitter Ronald Gerrits heet alle aanwezigen van harte welkom. "Het is fantastisch om ondernemend Laarbeek en Gemert/Bakel hier samen te zien. We hebben allemaal heel mooie herinneringen overgehouden aan de verkiezingen in 2013, met een fantastische climax op de verkiezingsavond bij Van Koningsbrugge in Beek en Donk. Met veel zin hebben we als organisatie weer de handen uit de mouwen gestoken en zijn we van start gegaan met nieuwe verkiezingen voor 2018. Ook dit keer hopen we weer op veel kandidaten, die met enthousiasme dit traject gaan starten. Het is vooral heel leerzaam om mee te doen. Je leert veel collega-ondernemers kennen, je leert hoe je zelf als ondernemer in elkaar zit en krijgt handvatten op diverse vlakken." 'Starters' mogen meedoen met een Kamer van Koophandel-inschrijving van na 1 januari 2014. Voor het 'Ondernemers-traject' geldt dit niet. Alle ondernemers mogen aangemeld worden.

Winnaar 2013
Hans Vereijken – winnaar van de vorige verkiezing in 2013 – vertelt: "Het is voor mij een heel nuttig, leuk jaar geweest. We waren met 16 ondernemers. Het grootste deel hiervan spreekt elkaar nog steeds. We hebben hier allen enorm veel van opgestoken."

Ook de burgemeester van Laarbeek, Frank van der Meijden, is aanwezig en spreekt vol lof over het ondernemerschap binnen Laarbeek en Gemert/Bakel en de komende verkiezingen. De burgemeester van Gemert moest helaas verstek laten gaan. Pieter Michielsen, directievoorzitter Rabobank Peel Noord, is ook aanwezig en laat de aanwezigen weten waarom de Rabobank het traject een warm hart toedraagt.

Borrel
Na de nodige formaliteiten is het tijd om te netwerken en de prachtige Klokkengieterij te bekijken. Hier wordt dan ook volop gebruik van gemaakt. De ondernemers in de Klokkengieterij hebben de deuren opengesteld voor publiek. De locatie is prachtig, authentiek aangekleed. Iedereen geniet nog lang na van deze sfeervolle aftrap van de Ondernemer van het Jaar-verkiezing.

Aanmelden
Ben/ken jij de 'Ondernemer' of 'Starter' van het jaar 2018? Kijk dan op www.ovhj.nl voor alle informatie. Aanmelden kan tot en met 30 april door te mailen naar info@ovhj.nl.