Met de bloemen, vlnr: Sjan Brouwers, Elly Scheepers, Rina Jonkers, Jos Corver en Henk de Leest
Met de bloemen, vlnr: Sjan Brouwers, Elly Scheepers, Rina Jonkers, Jos Corver en Henk de Leest Foto:

Club groeit naar 217 leden

Zeven jubilarissen bij Runnersclub Lieshout

Lieshout - De jaarvergadering van Runnersclub Lieshout stond vooral in het teken van het afscheid van de bestuursleden Joke van Venrooij en Henk Vogels. De vacature van de 2 vertrekkende bestuursleden kon helaas nog niet worden ingevuld. Wel is de club in 2017 gegroeid naar 217 leden.

Joke van Venrooij nam na ruim 10 jaar afscheid van het bestuur, zij bekleedde de laatste jaren de functie van secretaris. Henk Vogels was bestuurslid vanaf 1997, voor hem kwam zelfs een delegatie van het gemeentebestuur en familieleden binnen. Henk werd door wethouder Joan Briels onderscheiden met de vrijwilligerspenning van de gemeente Laarbeek. Beide vertrekkende bestuursleden blijven nog wel actief voor Runnersclub Lieshout. Verder werden 5 jubilarissen gehuldigd voor hun 25 jarig lidmaatschap. Sjan Brouwers, Elly Scheepers, Rina Jonkers, Jos Corver en Henk de Leest werden door voorzitter Hans Janssen in de bloemetjes gezet. Marjan Scheepers en Wil Beerends, ook 25 jaar lid, waren niet op deze vergadering aanwezig.

Verder werd op de vergadering het nieuwe logo getoond. Het bestuur was van mening dat het logo sterk verouderd was en dat het een wat moderne uitstraling moest hebben. Samen met Dennis van de Meulengraaf werd een nieuw logo ontworpen en op de vergadering gepresenteerd. Wel werd de naam Runnersclub Lieshout gehandhaafd. Er waren voorstellen om Lieshout te vervangen door Laarbeek, maar dit zou de verwarring met Running team Laarbeek alleen groter maken.