Jammerlijk verlies voor Boerdonk

Boerdonk - Elsendorp kwam op bezoek op de Kerveheester, zij zijn aan een prima seizoen bezig en staan net onder de top 3 op een keurige 4e plaats. Boerdonk had er een flinke kluif aan om tijdens de wedstrijd punten te scoren.

Boerdonk was de gehele eerste helft waardig aan Elsendorp en had ook de betere kansen, voetballend is Elsendorp een stuk verder dan Boerdonk, maar de doelpunten tellen. William Verhoeven kwam via een corner in balbezit en besloot om meteen te schieten, de bal werd nog wel gekeerd, maar kon door Joey v.d. Vossenberg van dichtbij worden binnen getikt. Nu drong Elsendorp nog meer aan, maar had slechts 1 grote kans. De gehele eerste helft wel een veldoverwicht, maar de kansen waren er voor Boerdonk. Als die speler wat eerder had geschoten en als die speler een betere voorzet had geven en als dat schot nu 20 centimeter lager was geweest, dan hadden ze de score kunnen uitbreiden, maar daar koop je niks voor.

Na rust viel al snel de gelijkmaker. Luke van der Doelen stond op het verkeerde been en mistte de bal. Een speler van Elsendorp kwam vrij voor de keeper en deze kans liet hij zich niet ontnemen: 1-1.

Elsendorp was veel beter uit de kleedkamer gekomen, en was Boerdonk op alle fronten de baas. Het was nu niet zo dat ze de kansen aan elkaar regen, maar Boerdonk kreeg er nauwelijks nog eentje. De 1-2 was een prachtig afstandsschot van wel 40 meter, een echt zondagsschot.

Een verdiende overwinning voor Elsendorp, hoe graag ze het in Boerdonk anders hadden gezien. Volgende week gaat Boerdonk naar Irene, één van de weinige ploegen die nog onder hen staan.