De bandleden van 'Rate'
De bandleden van 'Rate' Foto:

DJ Jorg Krijnen en live muziek van Rate

Knallende Feestavond bij BC Mixed

Beek en Donk – Het was zeker geen grap, de feestavond van BC Mixed. Op zaterdag 1 april was de kantine van sporthal D'n Ekker weer omgetoverd tot een mooie feestzaal compleet met dansvloer. En daar werd gretig gebruik van gemaakt door de bijna 100 aanwezigen. De voetjes gingen goed van de vloer. En natuurlijk was er de traditionele loterij, heerlijke muziek van DJ Jorg Krijnen en genoeg te eten en drinken. Speciale gasten waren de leden van de band Rate. Die verzorgden een schitterend mini concert.

Bij binnenkomst werden de leden verwelkomd door de feestcommissie van BC Mixed. Natuurlijk kregen zij ook meteen loten aangeboden voor de loterij. Ieder jaar weer met schitterende prijzen grotendeels geschonken door hun sponsoren en als mooie pakketten ingepakt door Sonja van Erp en Anja Beekmans. Na een kort openingswoordje van voorzitter Ton Slaets werd al snel begonnen met de loterij. De vele prijzen vonden allemaal een nieuwe eigenaar en de hoofdprijs, een badmintonracket, ging dit jaar naar Esther van Bussel. De live band Rate stond ondertussen al klaar voor een geweldig mini concert. Het publiek kreeg een afwisseling tussen eigen nummers en covers van onder andere Kensington, Van Morrison en Radiohead voorgeschoteld. De gitarist en basgitarist uit deze band zijn leden van BC Mixed. Samen met twee vrienden vormen zij deze pop-rock band. Onder luid applaus namen zij afscheid. Daarna was het de beurt aan DJ Jorg Krijnen. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en geweldige muziekkeuze had hij binnen de kortste keren de dansvloer vol. En hij hield die ook vol. De gastheer van de avond, Hans van Gend, en zijn personeel verzorgden de avond voortreffelijk. Zij werden ondersteund door een aantal leden van de feestcommissie van BC Mixed.

Het was weer een fantastische feestavond. De foto's zijn te bewonderen op www.bcmixed.nl. Uiteraard kun je de vereniging ook volgen op Facebook, Instagram en twitter.

DJ Jorg Krijnen