Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Succesvolle Benefietavond in de Klokkengieterij

Team Dirk van Gerwen: één grote familie…

Fotograaf: Marcel van de Kerkhof (Aarle-Rixtel)

Aarle-Rixtel - De laatste, grote, activiteit van Team Dirk van Gerwen, vond zaterdagavond plaats in de Klokkengieterij. Tegelijk ook de eerste activiteit die Dirk niet meer mocht meemaken, maar wat zou hij hebben genoten. Zoveel familie, vrienden en bekenden uit het dorp, waren tijdens deze benefietavond aanwezig om het team te ondersteunen. ?

Er werd begonnen met een heerlijk diner, verzorgd door Rina en schoonbroer Ton. Een aantal sponsoren schoof ook aan en maakten op deze manier kennis met verschillende leden van het team. ?Tegen de klok van negen werden de teamleden voorgesteld aan alle aanwezigen. In de gedachten van Dirk en Rina paste het niet om 1 minuut stilte te houden, dus werd gekozen voor een groot applaus. Hun kreet was immers: 'Vier het leven!' ?Je hoorde tijdens het voorstellen dan ook: neef van.., neef van…, zoon van.., zoon van.., schoonmoeder van Niels en daarnaast weer vriend(in) van. Het team moet een flink geldbedrag inbrengen om mee te mogen doen aan de Alpe d'Huzes. Het wandelteam heeft ruim voldoende geld opgehaald en het fietsteam zit bijna aan het bedrag van €17.500,00.

?Daniëlle (nichtje van..) en Iris openden de avond en verrasten menigeen met hun zang en brede repertoire. In de tussentijd liep de spanning op voor de grote loterij. ?Die Partyhosen, bekend van de Oktoberfesten, namen ook een flink deel van de avond voor hun rekening. In hun midden speelt Celio (broer van..) een grote rol. Voor veel mensen bracht hij geluk die avond, want hij mocht de prachtige prijzen van de loterij uitdelen. Maar Die Partyhosen hadden nog een verrassing: zij overhandigden Niels (zoon van..) 100 entreekaarten voor de vrijdagavond bij de Oktoberfesten. De opbrengst van deze kaarten gaat rechtstreeks naar het team. Waarvoor zij hen ontzettend bedanken. ?

Rond middernacht werd het tijd voor het modernere werk. Martijn (zoon van..) en Wilco, bekend als Fijnproevers Live, stalden hun apparatuur uit en gingen helemaal los. ?Tot in de kleine uurtjes sprongen de vonken er vanaf in Atelier Vonk!

Team Dirk van Gerwen bedankt Atelier Vonk dat ze hen steeds als thuisbasis mochten gebruiken en voor de geweldige ondersteuning bij de activiteiten.? Eind mei is het zover en vertrekt Team Dirk van Gerwen naar Frankrijk, ook dan weer begeleid en ondersteunt door familie en vrienden. Een hecht team gaat de berg op! ??

Team Dirk van Gerwen wil iedereen dan ook bedanken voor alle donaties die ze tot nu toe hebben gehad. Doneren kan nog steeds op https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamdirkvangerwen.

Afbeelding