Afbeelding
Foto:

10-Koppige band sluit Koningsdag af

OranjeFestival pakt nóg groter uit

Beek en Donk - Het OranjeFestival pakt op Koningsdag nog groter uit dan aanvankelijk de bedoeling was. Feestband L!NK gaat namelijk het Beek en Donkse Heuvelplein omtoveren tot één groot mega muzikaal verjaardagsfeestje t.b.v. Koning Willem-Alexander.

De naam veranderd dan wel niet veel ten opzichte van de eerder geplande band (die toevallig ook Link heet), maar het aantal muzikanten wel. L!NK is namelijk een liefst 10-koppige band uit de omgeving van Cranendonck met een swingende blazerssectie, naast een sterke muzikale basis en opzwepende vocalisten. Een stroom van bekende hits wordt urenlang over het Heuvelplein uitgestrooid.

Zoals eerder al bekend gemaakt zijn andere hoogtepunten van het OranjeFestival o.a. de geweldige band STOOT tijdens Koningsnacht en de RTL Telekids Discoshow op Koningsdag. Aanmelden voor de vrijmarkt kan nog door een e-mail te sturen naar: colorfunlaarbeek@outlook.com. Ook organisaties die graag een stand hebben op Koningsdag om zichzelf te promoten, leden te werven of een andere activiteit te ontplooien, kunnen zich op deze manier aanmelden.

Beide dagen zijn helemaal gratis toegankelijk. Dat geldt ook voor Willem-Alexander zelf, wanneer hij (on)gepland nog even langs wil komen.