April vol activiteiten bij KBO Lieshout

Lieshout - Fietsen is een geliefde hobby bij KBO Lieshout. Het hele jaar door worden er mooie routes in de omgeving van het dorp gefietst. Het is een goede gewoonte om na het begin van de zomertijd het nieuwe seizoen te openen. Dit jaar was dat op woensdag 5 april.

Leden die mee willen fietsen kunnen zich gewoon aansluiten. Iedere eerste en derde woensdag vanaf het Dorpshuis. Start 9.30 uur, verwachte terugkomst 12.00 uur.

Op vrijdagavond 7 en 28 april zijn er KBO kienavonden in het Dorpshuis. Doe gezellig mee en ga met een leuke prijs naar huis. Aanvang 20.00 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open.

De workshops bloemstukken maken zijn een groot succes. Onder leiding van bloemist Ralph Bertens halen een aantal leden de lente in huis met een zelfgemaakt paasbloemstuk. Op dinsdag 11 april gaan ze vanaf 19.30 uur met schaar en snoeimes aan de slag in het Dorpshuis.

De leesclub komt dinsdag 18 april bij elkaar in het Franciscushof. Deze keer wordt 'De greppel' van Herman Koch besproken. Aanvang 20.00 uur.

Op donderdagmiddag 20 april ontmoeten de schrijvers van de schrijfgroep elkaar in Franciscushof. Als speciale gast zal er een bekende schrijver uit Laarbeek aanwezig zijn. Aanvang 14.30 uur.

Ook is er op donderdagmiddag 20 april een excursie naar de vernieuwde Rioolwaterzuivering aan de Bakelseweg 2 in Aarle-Rixtel. Om 14.00 uur is de ontvangst. Na een film nemen gidsen de bezoekers mee voor een rondleiding over het bedrijf.

Heeft u belangstelling voor de activiteiten van Seniorenvereniging/KBO Lieshout? Loop dan eens binnen bij de Inloop. Iedere dinsdagochtend van tien tot half twaalf in het Dorpshuis. Tijdens de zomertijd ook op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Er zijn altijd leden van het bestuur aanwezig om uw vragen te beantwoorden en zij zien u graag komen!