Afbeelding
Foto:

Vereniging maakt zich klaar voor competitie

Nieuwe vis uitgezet bij H.S.V. Het Geduld

Beek en Donk - Samen met de federatie sportvisserij zuidwest Nederland en H.S.V. Het geduld is er flink gewerkt om weer voldoende vis op visvijver de koppelen te zetten. Door de vis bij de federatie te bestellen, konden ze een fikse subsidie tegemoet zien. Zo helpt de sportvisserij de verenigingen om toch op een betaalbare manier de visstand op pijl te houden en de sportvissers een mooi visseizoen te kunnen bezorgen.

Inmiddels is de eerste uitzetting een feit en op dit moment wordt er al flink vis gevangen op de vijver, dit is voor de tijd van het jaar toch vrij uniek. Het Geduld hoopt dan ook dat dit door het hele seizoen doorgezet gaat worden.

Eind mei/begin juni, wanneer de koningscompetitie start, komt de tweede uitzetting, dan krijgen ze nog zeelt aan de vijver toegevoegd. Deze prachtige vis is nu nog niet in staat om overgezet te worden, maar als deze vis eenmaal in de vijver rondzwemt, dan kunnen ze hun hartje helemaal op halen. Het Geduld kan bijna niet meer wachten tot ze hun hengels in competitieverband weer uit het vet kunnen halen. Uiteraard kunnen de leden nu al lekker aan de waterkant gaan zitten om lekker wat te hengelen.

Er vindt op 6 mei in Gemert en op 20 mei in Beek en Donk een uitwisseling plaats tussen Hengelsportvereniging Het Geduld en Hengelsportvereniging Ons Genoegen uit Gemert. Deze uitwisselingen zijn een mooie opwarmer voor de eerste koningswedstrijd, welke op zaterdag 27 mei van start gaat.

Dit alles kunt u ook terugvinden op www.hetgeduld.nl. Kijk hiervoor onder de rubriek 'evenementen'.

Afbeelding