DJ Drace
DJ Drace Foto:

Nummer 3 'Populairst opkomende Party-DJ van Nederland' op OranjeFestival

DJ Drace geeft Koningsdag een feestelijk tintje

Beek en Donk – Dj Drace, de op 2 na populairst opkomende Party-DJ van Nederland 2016, is gestrikt voor het OranjeFestival tijdens Koningsdag 2017. Hij neemt het publiek mee in een wervelende muziekmix van skihutjetsers, top40 hits, r&b-stampers en oldiekrakers.

Niet alleen in Nederland, maar o.a. ook in Oostenrijk en op party-eiland Mallorca heeft de populaire Dj menig vakantieganger al een knalavond bezorgd. Tijdens het OranjeFestival is hij present om Koning Willem-Alexander z'n verjaardagsfeestje tot een nog grotere hoogte te tillen.

De nieuwe organisatie van het Koningsdag feestje in Beek en Donk pakt tijdens de eerste editie meteen groots uit. Eerder al konden de band STOOT, feestband L!NK, en de RTL Telekids Discoshow op het lijstje van top-entertainment worden geschreven. De bekende 'Foute Vinylshow' en feest Dj Joran (van Els) zijn ondertussen ook toegevoegd aan het programma.

Met alle muzikale hoogtepunten, de gezelligheid van de vrijmarkt (waarvoor iedereen zich nog kan aanmelden), liefst 15 oud-Hollandse spellen en diverse verrassingen voor de jeugd, dans, informatiestands van organisaties (aanmelden ook nog mogelijk), muziek van harmonie O&U op Koningsdag, een vendelgroet van het Sint Antoniusgilde, en allerlei andere onderdelen, beloven het 2 hele mooie dagen te worden. Bij slechte weersomstandigheden verplaatst het OranjeFestival zich naar muziekcentrum het Anker. De toegang blijft hoe dan ook beide dagen gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.facebook.com/colorfunlaarbeek. Aanmelden of meer informatie verkrijgen kan door een e-mail te sturen naar: colorfunlaarbeek@outlook.com.