Wielerseizoen ADW voortvarend van start

Aarle-Rixtel - Na ruim een maand, kan T.S.C. Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel tevreden terugkijken op het begin van het wielerseizoen 2017, waarbij de secretaresse ook al vijf nieuwe leden in kon schrijven. Hoewel de omstandigheden bij de tochten vrij wisselend waren, kon er op elke zondagmorgen, woensdagmiddag en dinsdag- en donderdagavond gefietst worden.

Nu het 's avonds later donker wordt, beginnen de fietsavonden vanaf deze week om 19.00 uur. Op tweede Paasdag (17 april) wordt voor het eerst dit jaar de kaap van de 100 kilometer geslecht. Op die dag staat de 104 kilometer lange Blaakvenroute op het programma met start om 8.30 uur. Wie die tocht naar de omgeving van Maarheeze, Nederweert en Someren-eind wat te lang vindt, kan met de 25 km-groep meerijden. Die fietsen de verkorte versie van 64 km.

Degenen die mee willen met het Eifelweekend dat van 23 tot en met 25 juni gehouden wordt, kunnen zich tot uiterlijk 20 april aanmelden. Meer informatie is te vinden op de ADW-site en kan gelezen worden in het maandelijks verschijnende clubblad dat de 44e jaargang ingegaan is.