Boy Jansen, Berry Knapen en Sem van den Borne
Boy Jansen, Berry Knapen en Sem van den Borne Foto:

Laatste voorstelling van dit seizoen

Verrèkes Lache met 'Revanche' in 'Ons Tejater'

Lieshout - Het 'Verrèkes Lache' op zaterdag 22 april is de laatste voorstelling van 'Ons Tejater' van dit seizoen. Na een eerdere succesvolle voorstelling trekken Berry Knapen, Boy Jansen en Sem van den Borne nogmaals door het land met hun nieuwe voorstelling 'Revanche'.

De vraag in deze voorstelling is: wie is er eigenlijk het beste? Een vraag die genoeg strijd oplevert voor een hilarische voorstelling en dikwijls vraagt om Revanche! Berry Knapen pakte in 2016 alweer zijn 7e Brabantse titel tonpraten en heeft al 8 titels Zuid Nederlandse Kampioenschappen op zak. Boy Jansen staat de laatste jaren ook stevig bij de top 3 in dezelfde wedstrijden. Samen met theatermaker/cabaretier Sem van den Borne maken ze een show die bol staat van tonpraten en comedy in een fijn theaterjasje. De beste buuts van de mannen passeren zeker, maar er is ook ruimte voor improvisatie en de nodige publieksparticipatie. Oftewel, hier moet je bij zijn want dat wordt Verrèkes Lache.op 22 april om 20.30uur in Ons Tejater.

Kaarten à €10,00 (incl. 1 consumptie) zijn verkrijgbaar in het Dorpshuis te Lieshout, vanaf twee weken voor de voorstelling. Reserveren kan ook via de website www.vierbinden.nl/onstejater of telefonisch 0499-422878 maandag tot en met donderdag na 13.00 uur en vrijdagavond na 18.00 uur.