Wim Weyers toont film bij Vrouwenbeweging

Beek en Donk – De Vrouwenbeweging Beek en Donk nodigt haar leden uit om op dinsdag 18 april om 20.00 uur naar de film van Wim Weyers te komen kijken.

Wim heeft de film in de loop der tijd gemaakt rondom Beek en Donk en Laarbeek. Mooie opnames van plekken die je normaal zomaar voorbij loopt. De omgeving is mooi en allemaal heel dichtbij.

Tijdens deze avond kan je je ook aanmelden voor de excursie naar de zorgboerderij Grootenhout in Mariahout. Wegens zeer grote belangstelling id deze excursie opgesplitst in 2 ochtenden, dinsdag 9 en donderdag 11 mei. Men vertrekt dan om 10.00 uur vanaf het Ontmoetingscentrum.

Dinsdag 2 mei gaan ze op bedevaart naar Handel. De Vrouwenbeweging vertrekt dan om 19.00 uur vanaf het Piet van Thielplein met de fiets. Degene die met de auto gaan regelen dit onderling zelf, de mis begint om 20.00 uur. Daarna gaan ze nog koffie drinken bij Handelia.

Ook kunt u zich op dinsdag 2 mei opgeven voor het uitstapje naar Rotterdam, dit kan tussen 14.00 en 15.00 uur bij Carla.