Archieffoto 'De Ouwe Hap'
Archieffoto 'De Ouwe Hap' Foto:

Muziekverenigingen zorgen voor 'Aarles onderonsje'

Aarle-Rixtel - Muziekvereniging 'De Ouwe Hap' en 'De Aarlese Revue' houden samen een gezellige avond op zaterdag 22 april in zaal 'Bij van Dijk' in Aarle-Rixtel. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

'De Ouwe Hap' is een muziekvereniging die inmiddels zo'n 43 jaar jong is. In de loop der jaren zijn er door allerlei omstandigheden muzikanten weggevallen. Desondanks is deze vereniging, die sinds 2010 onder leiding staat van Piet Diender, nog altijd een gezellige muzikaal bevlogen club, met een diversiteit aan blaasmuziek en zeker niet alleen voor ouderen.

'De Aarlese Revue' is vooral bekend van de in 1994 opgevoerde 'Bevrijdingsrevue' welke opgevoerd werd ter gelegenheid van de viering van het feit dat Aarle-Rixtel 50 jaar bevrijd was. Aan deze revue werd door ongeveer 100 inwoners uit Aarle-Rixtel medewerking verleend. Daarna is de revue met ruim 20 personen verder gegaan met zang en sketches. Wekelijks wordt bij de familie Piet v.d. Heuvel, als een gezellige vriendenclub, met elkaar gerepeteerd en jaarlijks wordt een nieuw programma samengesteld.