Inschrijven Jeugd3Daagse

Aarle-Rixtel - De maand april staat voor de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel in het teken van inschrijven. Kinderen die op de basisschool zitten, kunnen zich de hele maand april inschrijven voor het leukste jeugdevenement van het jaar! Traditiegetrouw in de laatste week van de zomervakantie en dit jaar van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 augustus.

Digitaal of persoonlijk inschrijvenU kunt vanaf dit jaar digitaal inschrijven via het inschrijfformulier op de website van de Jeugd3Daagse: www.jeugd3daagse.nl/inschrijven. Daarnaast is het mogelijk om kinderen tijdens twee speciale inschrijfmomenten in te schrijven. U kunt dan het gepaste inschrijfgeld contant voldoen. De inschrijfmomenten zijn in De Dreef op: zaterdag 15 april van 9.00 tot 12.00 uur en dinsdag 18 april van 18.00 tot 20.00 uur. Let op: inschrijven kan alléén in de maand april.

Vrijwilligers gezocht
De Jeugd3Daagse wordt door een team van circa 20 enthousiaste vrijwilligers vorm gegeven. Helaas is dit niet genoeg. Zij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die hen helpen. Dat kan zijn in de vorm van het begeleiden van de groepjes kinderen, het leiden van de spellen of wat dan ook. Alle hulp is meer dan welkom. Draag je de Aarlese jeugd een warm hart toe, meld je dan aan als vrijwilliger voor een week met veel leut en plezier! Aanmelden als vrijwilliger kan via www.jeugd3daagse.nl/inschrijven.