Afbeelding
Foto:

Wie weet wie dit zijn?

Weet jij het antwoord? Laat het weten aan de redactie van MooiLaarbeek. Dit kan per mail via prijsvraag@mooilaarbeek.nl . Wie weet is jouw antwoord hier volgende week te lezen!

Op de foto van vorige week kwamen diverse reacties binnen:

De vrouw op de foto is Ciska van Bokhoven. Ze is geboren in Beek en Donk op 06-04-1902 en gestorven in Aarle-Rixtel op 16-04-1985. Wij mijn broer Jan en ik zijn twee van haar vele kleinkinderen. We zijn de kinderen van haar oudste zoon Dries van Bokhoven. Ciska heeft een groot deel van haar leven op de Heikant in Aarle-Rixtel gewoond. Ze kreeg 10 kinderen en was al vroeg weduwe. Vele ouderen in Aarle-Rixtel zullen haar vast nog wel herinneren. Ze was een gastvrije en vriendelijke vrouw waar veel mensen uit de buurt op de koffie kwamen. Bij ons oma was je altijd welkom en kon alles. Gr. Heidi van Heel van Bokhoven.

Dit is mijn oma Ciska van Bokhoven. Ingezonden door Leon van Bokhoven

Dit is Cis van Bokhoven. Ze hebben vlakbij ons in de buurt gewoond. Ze hadden een oude boerderij met 11 kinderen. De man overleed op heel vroege leeftijd. Ingezonden door: Henk v.d. Bogaard (Aarle-Rixtel)

Ik denk Sis van Bokhoven. Ingezonden door: Gerard van den Bogaard (Aarle-Rixtel)

Cis van Bokhoven van de heikant in Aarle-Rixtel. Ingezonden door: Marianne Manders

De vrouw op de foto is mijn oma Ciska van Bokhoven-Engels van d'n Aarlese heikant. Ze heeft daar gewoond tot 1979, met 10 kinderen. ze was al heel vroeg weduwe. Mijn vader Dries was toen de oudste. Hij was toen nog maar 17 jaar. Ik ben daar weer de zoon van. Het was er altijd gezellig, mooie tijd was het. Ingezonden door Jan van Bokhoven.

Afbeelding