Voorlopige opbrengst van ruim €24.000

Collecteweek Beek en Donk opnieuw een succes

Beek en Donk - Op de laatste dag van de gezamenlijke collecteweek in Beek en Donk, georganiseerd door Stichting Gezamenlijke Collecte Week Beek en Donk, is de methode van gezamenlijk collecteren voor 16 CBF fondsen gedurende één week per jaar opnieuw een succes gebleken.

Enthousiast hebben de collectanten op zaterdag 22 april de baten van de collecteweek aangeleverd. Ook voor dit jaar kan er al gesproken worden over een succesvol resultaat dat hoger is dan de opbrengst van vorig jaar, met een voorlopige opbrengst van ruim €24.000. Daarnaast zijn er nog maar weinig verbeterpunten gemeld, hieruit blijkt eveneens de tevredenheid van deze groep vrijwilligers. Tegelijkertijd zijn deze weinige verbeterpunten en het positieve collecteresultaat, een signaal voor de Stichting dat zij als organisatie met de methode van gezamenlijk collecteren voor de 16 CBF fondsen de juiste weg zijn ingeslagen.

Via dit bericht wil de stichting daarom alle collectanten, inwoners en andere vrijwilligers bedanken voor hun bijdragen waarmee zij in 2017 opnieuw een succes van de gezamenlijke collecteweek in Beek en Donk hebben weten te maken.

Binnenkort volgt er nog een uitgebreid bericht over de totale collecteopbrengst. Houd hiervoor deze krant in de gaten!