Thijs Smulders in actie namens ATTC'77
Thijs Smulders in actie namens ATTC'77 Foto:

Alsnog promotie voor ATTC'77-6

Aarle-Rixtel - In de zesde klasse is het zesde team van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel op een tweede plek geëindigd. Dit betekende dat het team op 28 april in Geldrop mocht spelen voor promotie naar de vijfde klasse. Tegenstander was Veldhoven 12.

Johan Heurter moest het vanwege zijn vakantie overlaten aan teamgenoten Thijs Smulders, Koos Martinali en Tessa van den Boogaard. Koos begon tegen Han Behage met een 3-1 overwinning, waarna Tessa met eenzelfde gamestand verloor van Emile Naburgh. Kopman Thijs won overtuigend met 3-0 van Rob Bertens, maar verloor samen met Koos de dubbel. Na de dubbel verloor Koos weer, maar won Thijs tweemaal en Tessa eenmaal. Door verlies van Koos en Tessa eindigde de wedstrijd in een remise. Omdat er een winnaar uit moest komen, werden de gewonnen games geteld. Dit viel, met name door de drie 3-0 overwinningen van Thijs, uit in het voordeel van ATTC'77. Promotie naar de vijfde klasse is hiermee een feit.

Training
De voorjaarscompetitie 2017 is hiermee tot zijn einde gekomen. Er wordt tot de zomervakantie natuurlijk nog wel getraind bij ATTC'77. Dit is op de maandag- en woensdagavond voor de jeugd en senioren. Ook is er de donderdagavond- en de vrijdagmorgengroep waar de recreanten actief zijn achter de tafel maar ook aan het biljart. Voor de mensen die geïnteresseerd zijn, staat de deur altijd open. Voor de jeugd vanaf 19.00 uur en voor senioren vanaf 20.00 uur en op vrijdagochtend vanaf 9.00 uur. Voor informatie: www.attc77.nl of kijk op de Facebookpagina.

Zomercompetitie
Verder wordt er voor de zomervakantie met één of twee teams meegedaan aan de zomercompetitie. Dit is een gezelligheidscompetitie in de regio die een paar jaar geleden is opgericht om de lange zomerstop te overbruggen. Ook worden er in het kader van het 40-jarig jubileum van ATTC'77 twee niet tafeltennis gerelateerde activiteiten georganiseerd, een bierproefavond en 'heel ATTC bakt'. En ATTC is vrijdag 12 mei aanwezig bij de afsluiting van de Gezondheidsrace 2.0.