Iedereen kan zich inschrijven

Witte Gij Ut viert 5-jarig bestaan

Boerdonk - Witte Gij Ut bestaat 5 jaar en viert haar lustrum. Toch is er nog altijd ruimte voor extra teams. Wellicht dat deze update (nog) meer mensen enthousiast maakt om zich in te schrijven. Opnieuw licht de organisatie daarom een paar tipjes van de sluier op....

Waarom inschrijven voor Witte Gij Ut?
Gezellig, gezellig, gezellig. Dat zijn de 3 kernwoorden van de Witte Gij Ut Kwis. De kwis is uitermate geschikt voor een bijzondere avond met vrienden, familie, collega's, buurtschappen etc. Zoek minimaal 5 of nog beter minimaal 10 personen bij elkaar, zorg voor een leuke locatie en mogelijk een BBQ plus toebehoren. Vaardig een teamcaptain af om de vragen op te halen op 17 juni om 18.30 in de kantine van RKSV Boerdonk en je hebt gegarandeerd een gezellige én spannende avond. Als je dan eenmaal enthousiast bent geworden met je team kom je natuurlijk ook naar de uitslag tijdens de grote feestavond op zaterdag 26 augustus op het Weike in Boerdonk. Niemand minder dan The Bandits uit Erp e.o. treden dan op terwijl op ludieke wijze de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Deelname kost overigens slechts €10,00 dus hiervoor hoef je het echt niet te laten!

Wat zijn de vereisten voor het Goede Doel?
Onder de inschrijvende teams worden geldprijzen verloot. Maar liefst €500,00 aan prijzengeld is er te verdienen. Als je je inschrijft wordt ook gevraagd om een goed doel op te geven waar de prijs aan wordt geschonken. Er zijn feitelijk géén echte vereisten aan het goede doel. Daarom kan het variëren van bijvoorbeeld de Hartstichting, Artsen zonder Grenzen tot aan de lokale Peuterspeelzaal, Zorg om het Dorp tot bijvoorbeeld een donatie aan de 'Keldonkse Molen'. Vanzelfsprekend moet het benoemde Goede Doel wel een maatschappelijke functie hebben.

Wat voor vragen kan je verwachten?
Dit jaar beperkt de organisatie zich niet alleen tot Erp, Keldonk en Boerdonk maar is de hele wereld hun domein. Meer kunnen ze er nu niet over vertellen omdat ze anders wellicht teveel prijs gaan geven en dat zou sommige teams een oneigenlijk concurrentie voordeel geven. Wat wel zeker is dat dit jaar de Geheime Opdracht weer terug komt. Of eigenlijk waren zij deze vorig jaar gewoon vergeten. Eerlijk is eerlijk. Wat men wel kunnen verklappen is dat je zeker in het bezit moet zijn van een apparaat wat foto's kan maken, dat ze weer gebruik gaan maken van Dropbox én dat je moet kunnen e-mailen. Behoorlijke drempels toch…?

Waar kan je meer informatie vinden?
Kijk op www.wittegijutkwis.nl en klik op 'Witte Gij Ut'. Hier vindt je een uitgebreidere uitleg én het reglement plus de spelregels voor dit evenement.

Overigens vind je Witte Gij Ut ook gewoon op Facebook. Like hen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!