Vlnr: Angelina van Hoof (organisatie), Erwin Flohr (vertegenwoordiger KIKA) en Karin Huygens (organisatie)
Vlnr: Angelina van Hoof (organisatie), Erwin Flohr (vertegenwoordiger KIKA) en Karin Huygens (organisatie) Foto:

'Fout kienen' levert €1.490,00 op voor KiKa

Lieshout - Een leuk avondje voor het dorp en door het dorp, met als visie het steunen van een goed doel. Dit was het idee dat de organisatie begin dit jaar bezig hield. Maar wat? Waar zitten de mensen nu op te wachten? Wat is leuk? Ineens hoorde de organisatie, Angelina van Hoof en Karin Huygens, van het concept 'fout kienen'. Dat was het, daar konden ze een leuke avond van maken.

De voorbereidingen waren al hilarisch, de organisatoren lachte wat af bij het verzinnen van de prijzen. De kaartverkoop liep gestaag, de sponsoren waren erg vrijgevig, de 2 dames die de avond aan elkaar kletsten stonden op scherp, er was een DJ en een fotograaf. De goodiebag was uitnodigend en had een hoog hilarisch gehalte. Op 22 april was het dan zover. Ze hadden 30 prijzen, waarvan 15 hilarische prijzen. De dozen waren allen prachtig en niet van elkaar te onderscheiden ingepakt. De slogans op de dozen waren veelzeggend maar kon ook misleidende gedachten teweeg brengen. Dit hield de mensen deze avond gefocust. Natuurlijk waren de hilarische prijzen met een grote knipoog, vooral lollig maar niet te. Mannen en vrouwen, jong en oud, kien fan of kien hater, alles was aanwezig. Waren er 3 mensen die tegelijk kien hadden, speelde ze een 'minute to win it' spel om ervoor te zorgen dat er 2 'winnaars' overbleven. Door de 200 aanmeldingen konden ze een mooi bedrag van €1.150,00 naar KIKA overmaken, missie geslaagd! Maar door de vrijgevigheid op de avond zelf kwam hier nog eens €340,00 bij. Dit maakt een totaalbedrag van €1.490,00 en daar zijn Angelina en Karin mega trots op. Iedereen die hieraan zijn of haar steentje heeft bijgedragen, hartelijk dank.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door: Leo v.d. Heuvel (fotografie), Wilbert Kuijpers (cheque Kika), Painted for you Judith Verhoeven (decor), DJ de Vos, Irma en Erica (voormalig Dubbel Trubbel).

Sponsoren van de prijzen: Els Migchels Perfect Beauty, Cafetaria Slegers, Boomkwekerij Teunisse, DIO Mark, WiSH Outdoor Beek en Donk, Creahuis 33 Helmond, Bed and Breakfast op de Hei Mariahout, Café zaal de Koekoek, Hoogers Mode, Pathe Helmond, Bavaria Brouwerij Café, Bavaria Lieshout, van Rooi Meat Lieshout, VIP class PSV Niels van Vijfeijken, Trim time honden trimsalon Marion Robbescheuten.