Afbeelding
Foto:

Workshop met alleengaanden

Mariahout - Een zonovergoten morgen in een zonovergoten atelier bij Creatief met aARTs. Tien dames hadden zich aangemeld voor de workshop. Met deze tien dames kwam Gerrianne behoorlijk onder druk te staan. Wat wil je maken als je zoveel mooie voorbeelden ziet!

De keuze werd gelijk verdeeld en 3 dames begonnen met porselein schilderen, 3 dames gingen met betonverf aan de slag en de anderen gingen met hout aan de slag in eigen creativiteit. Marietje van de werkgroep kon helaas niet meedoen door een blessure. Onder het genot van een kopje koffie werd er hard gewerkt. Om half 2 waren ze klaar en moesten er nog wat foto's gemaakt worden. De organisatie hoopt dat het enthousiasme meewerkt om de volgende keer nog meer dames zo creatief te krijgen. Ook kijkt de werkgroep uit naar jonge alleengaanden. De werkgroep trekt er hard aan om deze, niet onbelangrijke mensen, ook in het programma aan bod te laten komen.

Wilt u eens een middag bijwonen en bent u alleengaand, dan nodigen zij u van harte uit op zondag 21 mei van 13.30 tot 16.30 uur. Die middag is er een jeu de bouleswedstrijd voor diegene die een balletje willen gooien en voor de kijkers, die natuurlijk ook van harte welkom zijn om een praatje te maken en bij te buurten onder het genot van een hapje en een drankje. Eigen bijdrage is €7,50 De werkgroep hoopt op een grote opkomst. Bij mooi weer buiten, bij slecht weer gaan ze naar de jeu de boulesbaan binnen in Mariahout.

Meld u wel even aan bij een van de werkgroepleden: Marietje van de Linden tel. 0499-421654 of mail m.vanderlinden@onsbrabantnet.nl; Lies Berkvens tel. 0499-421351 of mail emberkvens@onsbrabantnet.nl; Gerda van den Heuvel mail gerdinia@hotmail.com.