De opbrengst gaat volledig naar de Stichting Roparun

Bandjesavond bij Café van de Burgt

Laarbeek - Bij café Dave van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk wordt op zaterdag 13 mei een gezellige muziekavond gehouden.

De zaal is open om 20.00 uur en de muziek begint om 20.30 uur. Er zijn optredens van Jan Vlemmings met Kristel Seijkens, Just Leavin' en 'Watt the band'. Jan en Kristel zorgen samen voor mooie luistermuziek met vast en zeker veel herkenbare nummers. Zowel Just Leavin' als Watt the Band staan borg voor met passie gespeelde covers van veel bekende maar wellicht ook wat onbekende nummers. Al eerder speelden ze samen op een avond bij Café van de Burgt en ze verwachten dat de gezelligheid van die avond zeker herhaald wordt. Tussen de bands door zorgt een dj voor muziek. Kortom voldoende kans op een gezellige avond.

Alle muzikanten spelen gratis en de opbrengst van de avond gaat volledig naar de Stichting Roparun. Voor deze stichting, die haar geld besteed aan palliatieve zorg, is in Laarbeek het Running team actief, die via veel activiteiten geld inzamelen. In 2017 staat het team voor de 10de keer aan de start staan van deze langste non-stop estafetteloop ter wereld. Evenals in 2016 gaan zij weer vanuit Hamburg (circa 560 kilometer) op weg naar Rotterdam. Dit alles om de doelstelling van de Roparun te ondersteunen.

Roparun is veel meer dan lopen alleen; het is vooral een uniek sportevenement waarin gezonde mensen geld bijeenbrengen om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren. Dit onder het motto: 'Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Wat kan er mooier zijn dan via een gezellige muziekavond dit doel te steunen. Zij zien jullie graag bij Café van de Burgt op zaterdag 13 mei.