Afbeelding
Foto:

Start Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

Laarbeek - Voor de achtste keer wordt gestart met de wandelvierdaagse Gezond Laarbeek. Deze keer vindt de start plaats in de kern Beek en Donk op dinsdag 16 mei vanaf het paviljoen in de Muziektuin aan de Koppelstraat.

Dit jaar hebben alle Basisscholen hun medewerking toegezegd en de organisatie hoopt dan ook op veel jonge wandelaars. Uiteraard zijn ook ouders en de niet jonge deelnemers van harte welkom. Het startgeld is geen belemmering, dat is nog steeds €2,00 voor 4 dagen. Voor de schoolkinderen met kortingskaart maar €1,00 voor de volle 4 dagen. Je mag en kunt elke dag kiezen uit de afstanden 3, 5 en 10 kilometer. Elke dag een andere afstand lopen mag dan ook. Inschrijven kan alleen ter plaatse.

Als je minimaal 3 van de 4 dagen mee loopt, wacht er weer een prachtig stuk edelmetaal op je. Voor mensen die 1 dag mee wandelen, wat ook kan, kost het dan altijd €1,00 je krijgt dan ook een herinneringsvaantje. Elke dag en op elke afstand wacht weer een versnapering en een gezond drankje op je.

De tweede dag, woensdag 17 mei, wordt gestart in Lieshout vanaf café de Koekoek. De derde dag, donderdag 18 mei, start in Mariahout vanaf het Dorpshuis en de laatste dag, vrijdag 19 mei, wordt er vanaf De Dreef in Aarle-Rixtel gestart. Wil je alle informatie nog een keer nalezen, kijk dan op www.wandelvierdaagsegezondlaarbeek.nl.