Vlnr: Els van Poppel-van de Kimmenade, Jantine de Jongh met Lana en Annemie van Poppel
Vlnr: Els van Poppel-van de Kimmenade, Jantine de Jongh met Lana en Annemie van Poppel Foto:

4 generaties in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel - Hoe dankbaar kun je samen zijn, toen het werkelijkheid mocht worden dat bij jouw geboorte, je de vierde generatie in de rij zou gaan zijn...

Lana Annemaria van Zoeren werd geboren op zaterdag 29 april om 00.11 uur in Aarle-Rixtel, haar vader is Maarten van Zoeren. Lana maakt de rij van 4 generaties in een vrouwelijke lijn compleet!

Moeder Jantine de Jongh is 28 lentes jong, geboren op het Rode Schutplein en momenteel bedrijfsleider en wonende in Aarle-Rixtel op de Couwenbergh. Haar moeder (nu dus Oma) is Annemie van Poppel (57 jaar). Overgrootoma is Els van Poppel-van de Kimmenade (81 jaar). Zij heeft een gezin van 5 kinderen grootgebracht, waarvan Annemie de oudste is. Zij woont nog steeds op zichzelf, kookt, tuiniert, wast en doet alles nog zelf. Zij brengt graag haar kostbare tijd door met de kinderen, kleinkinderen en is ook vaak te vinden bij het volksdansen, in haar bijzondere tuin en fietsend door het Brabants landschap.

4 generaties.. lieve Lana, iets om héél dankbaar over te zijn, een heel bijzonder moment en dus veel om samen van te genieten.