Geweldige opkomst keeztoernooi Sparta'25

Beek en Donk - Ondanks dat het meivakantie was en Ajax een Europa Leaguewedstrijd moest spelen, waren er toch weer 32 deelnemers voor het populaire keeztoernooi wat maandelijks bij Sparta'25 wordt georganiseerd. Vol enthousiasme gingen de koppels weer van start.

Bij een van de tafels was de spanning zo hoog dat de pionnen van het bord vlogen. En wederom waren er weer diverse tafels waar na 40 minuten de tijd begon te dringen. Keezers die het spel al uit hebben, staan dan bij deze tafels te kijken wat de spanning alleen maar opvoert. En tijd telt! Niet binnen 45 minuten binnen, dan als winnend koppel ook geen 10 bonuspunten.

De koppels Wilhelmien Meulders/Petra Rooijakkers en Hans/Christien van Zoggel alsmede het 'inval'koppel Petro Meulensteen en Antonet Barten hadden na drie rondes als enige koppels elk alle drie de spelen gewonnen.

De vierde en vijfde ronde wisten Petra en Wilhelmien echter niet te winnen maar ze eindigden toch op een mooie derde plaats, goed voor een Plus waardebon van elk €10,00. Hans en Christien verloren alleen de vijfde ronde wat hen een verdienstelijke tweede plaats opleverde, elk een Plus waardebon van €15,00. Het samengestelde 'inval'koppel Petro en Antonet wist echter alle vijf de rondes te winnen, iets wat niet vaak gebeurt. Dit leverde hen dan ook ieder een mooie Plus waardebon van €20,00 op.

Wil je dit seizoen nog een keer de sfeer proeven van een gezellige keezavond? Schrijf je dan in voor de keezavond van 31 mei. Wellicht krijg jij ook dan de smaak te pakken en zien we je volgend seizoen weer aanschuiven. Je hoeft geen lid van Sparta'25 te zijn. Deelname kost slechts €2,50 per persoon. Inschrijven kan weer via de website van Sparta'25 of via een briefje in de kantine. Deze avond zal er ook nog een kleine loterij zijn met mooie prijsjes.