Erwin van Kriegenbergh scoort uit een voorzet van Bram Donkers, Paul van Kuijeren ziet het gebeuren Foto:

Blauw-witten boeken krappe zege op Racing Boys: 2-1

ELI maakt zich op voor nacompetitie

Lieshout - In een niet hoogstaande wedstrijd heeft ELI de derde plaats in de competitie veiliggesteld en start op 21 mei aan de nacompetitie voor promotie naar de 4e klasse.

De wedstrijd tegen Racing Boys was zeker niet hoogstaand. ELI maakte het zichzelf onnodig moeilijk. Met name in de eerste tien minuten van zowel de eerste als tweede helft verzuimde ELI om riante mogelijkheden om te zetten in doelpunten. Het leek er erg lang op dat het in de 16e minuut gemaakte doelpunt van Erwin van Kriegenbergh uit een voorzet van Bram Donkers de enige treffer van de wedstrijd zou worden. Maar zoals de voetbalwetten vertellen, als je zelf verzuimd om te scoren, doet je tegenstander dat. Het was Mark Struik die de stand een kwartier voor tijd op 1-1 bracht. Voor Bjorn Mezenberg, de 17-jarige keeper van ELI, was deze inzet niet te keren. Vanuit deze nieuwe situatie probeerde Racing Boys de wedstrijd alsnog te winnen. ELI hield echter goed stand. In blessuretijd werd Willem Slegers in het strafschopgebied neergehaald waardoor ELI een penalty kreeg toegekend. Rob Spijkers wist hieruit de eindstand te bepalen op 2-1.

In de nacompetitie wordt gespeeld in een poule van drie ploegen. De beste twee promoveren naar de vierde klasse. Een uitgelezen mogelijkheid voor ELI om te promoveren. ELI neemt het in deze nacompetitie op tegen twee ploegen uit de vierde klasse.

ELI speelt de eerste wedstrijd thuis, zoals eerder gemeld op 21 mei. ELI heeft dit seizoen in de thuiswedstrijden fantastische resultaten behaald. Hopelijk kan ELI onder aanmoediging van veel Laarbeekse supporters op 21 mei zich een prima uitgangspositie creƫren. Zij rekenen op uw komst.