Archieffoto 2016
Archieffoto 2016 Foto: Joost Duppen

Examenleerlingen sluiten schooltijd in stijl af tijdens galabal

Spannende tijden voor de examenkandidaten

Laarbeek/Gemert De zenuwen zijn nog niet verdwenen nadat de examens achter de rug zijn. Heb ik het wel of niet gehaald? Bij de vmbo-afdelingen van het Commanderij College (Gemert en Laarbeek) kunnen die zenuwen vlak voor de uitslag nog even vergeten worden. Op woensdag 24 mei zijn alle eindexamenleerlingen van vmbo Laarbeek uitgenodigd voor het galabal in Laarbeek. Op woensdag 31 mei worden alle examenleerlingen van vmbo Gemert en de Praktijkschool onthaald voor het galabal in Gemert.

Alle kandidaten van het Commanderij College vmbo-pro kunnen nog even uit hun dak gaan tijdens een groot bal. De kandidaten van het vmbo-pro Gemert worden in stijl bij café Dientje in Gemert ontvangen. De kandidaten van vmbo Laarbeek worden in galakledij bij café Thuis verwacht. Traditioneel arriveren de kandidaten op ludieke wijze. In Laarbeek lopen de kandidaten (en introducés) op woensdag 24 mei vanaf 19.30 over de rode loper bij café Thuis. In Gemert lopen de kandidaten (en introducés) op woensdag 31 mei vanaf 19.30 uur over de rode loper bij café Dientje.

Voor alle leerlingen geldt dat zij een geldige schoolpas 2016-2017 én toegangsbewijs bij zich moeten hebben. Ouders, verzorgers en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om de feestelijke aankomst te bewonderen.