Echt luisteren naar elkaar helpt altijd

Laarbeek - ZelfhulpVerbindt.nl houdt op dinsdagavond 16 mei een bijeenkomst van Contactgroep Laarbeek. Deze avond is voor iedereen die vastloopt of dreigt vast te lopen in het dagelijks leven door psychische onbalans, stress, overspannenheid, burn-out of andere ervaren beperkingen. Ook naasten zijn welkom. De bijeenkomst wordt gehouden in het Franciscushof, adres Franciscushof 17 te Lieshout en begint om 20.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Het accepteren van of omgaan met genoemde beperkingen is vaak moeilijk voor zowel de betrokken mens als voor de omgeving. Met onze contactavonden willen wij waarde toevoegen aan het leven van die mensen. Door merkbare en kosteloze uitwisseling van ieders ervaringen, tips en trucs werken wij samen aan het herstel, acceptatie en makkelijker leren omgaan met beperkingen. De echte toegevoegde waarde komt tot stand in de interactieve relatie tussen de deelnemers c.q. ervaringsgenoten tijdens zo'n bijeenkomst. De avonden zijn zeker geen trieste bijeenkomsten waar mensen met elkaar slachtoffer zitten te wezen. Integendeel, er wordt samen op een gezellige en respectvolle manier onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee naar elkaar geluisterd. Alleen al luisteren en begrepen worden (herkenning) zonder nadere uitleg en/of (ver)oordelen werkt herstellend.

Wil je meer informatie dan kan dat via: telefoonnummer: 085-3036739 of per e-mail: ben@zelfhulpverbindt.nl. Wil je direct in contact komen met iemand die hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt als jij nu, kijk dan op www.zelfhulpverbindt.nl en stel gerust je vraag.