Opkomst van de spelers met de pupillen aan de hand
Opkomst van de spelers met de pupillen aan de hand Foto:

Sparta'25 sluit seizoen af met winst

Beek en Donk - Het vaandelteam van Sparta'25 won zondag met 3-1 thuis van Bladella door doelpunten van Jaccy van den Enden (2x) en Elco van Schijndel. Daarmee komt er een einde aan een seizoen dat vooral in herinnering zal blijven als een wisselvallig seizoen, met name na de winterstop.

Goede overwinningen werden vaak afgewisseld met onnodig verlies. Dat deze competitie spannend zou worden onderling, stond vooraf al wel vast en dit is ook de realiteit geworden, waarbij gezegd moet worden dat Wilhelmina Boys boven iedereen uitsteeg en meer dan terecht de kampioen is. Bijna alle andere ploegen daarachter konden wel van elkaar winnen waardoor de ploegen dicht bij elkaar bleven.

Tegenstander Bladella mag het door het kampioenschap van Wilhelmina Boys nog opnemen tegen Erp in de promotie-nacompetitie voor de tweede klasse. Sparta eindigt als 6e met een doelsaldo van precies 0 (53 voor en 53 tegen) en is klaar voor dit seizoen. Volgend seizoen mag Sparta het weer gaan proberen in de derde klasse waarbij het wederom een verassing zal zijn in welke derde klasse ze terecht gaan komen. Gaan ze weer naar de kant van de grote stad Eindhoven of naar het platteland..

Na de wedstrijd was er uiteraard flink feest in de kantine met de kampioenschappen van de Dames en het 3e.