Dennis Verbakel en Marnic van Rosmalen werden gehuldigd
Dennis Verbakel en Marnic van Rosmalen werden gehuldigd Foto:

ASV'33 sluit competitie af met verlies

Aarle-Rixtel - ASV'33 heeft de laatste competitiewedstrijd niet kunnen winnen, MVC uit de Mortel scoorde in de 88e minuut het winnende doelpunt. MVC had deze wedstrijd nog alles te verliezen, er moest gewonnen worden om de nacompetitie voor degradatie te voorkomen.

De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld en de kansen waren spaarzaam en dat aan beide zijden. ASV'33 had in de eerste helft een klein veldoverwicht, maar zoals gezegd was het creëren van kansen moeilijk, de doelpogingen die er waren waren vooral schoten van afstand, waarbij er enkelen wel voor het nodige gevaar zorgden, maar doelpunten leverde het niet op.

Na de rust werd het meer en meer een schaakspel van MVC-zijde, met de tussenstanden van de andere wedstrijden zou MVC aan een gelijkspel voldoende hebben. MVC hinkte op twee gedachten, echt alles op de aanval gooien, zou dan ook de nodige risico's met zich meebrengen. Teun van Asten van ASV'33 was met nog een minuut of vijftien op de klok nog het dichtst bij een doelpunt, maar oog in oog met de doelman van MVC wist hij deze geboden kans niet te verzilveren. Twee minuten voor tijd viel het enigste doelpunt van de wedstrijd, een kleine verdedigingsfout ging hier aan vooraf. Dit betekende voor MVC de verlossende treffer, en tevens klassebehoud. Dit was voor ASV'33 de derde wedstrijd op rij die in de slotfase beslist werd, helaas stond ASV'33 hiervan maar een keertje aan de goede kant voor de drie punten.

ASV'33 sluit de competitie af met een mooie plek in de middenmoot. In de slotfase van de wedstrijd werd nog afscheid genomen van een drietal spelers, Marnic van Rosmalen, Dennis Verbakel en Nick Hendriks kregen dan ook de verdiende publiekswissel. Dit verdienstelijke drietal dat samen goed was voor meer dan 850 wedstrijden in de selectie van ASV'33 kunnen terugkijken op een mooie tijd in de rood/witte formatie. Marnic en Dennis werden na de wedstrijd nog gehuldigd omdat ze beiden meer dan 300 wedstrijden voor ASV'33 gespeeld hebben. Namens ASV'33 nogmaals bedankt.

Opstelling ASV'33; Marnic van Rosmalen (Martijn Verbakel), Robbert Mol, Bart Wilms, Teun van Asten, René de Vries, Dennis Verbakel (Mark Smits), Pim v.d. Tillaart, Pim Dubois, Nick Hendriks (Thijs van Uden), Thomas Fritsen, Ronnie Heijmans.