Afbeelding
Foto:

Buffelrun volledig uitverkocht

Boerdonk - De zware buffelrun op zondag 27 augustus of toch de gezellige en evengoed uitdagende familie color buffelrun van zaterdag 26 augustus? Vanaf deze week valt er niet meer te kiezen. De Buffelrun is volledig uitverkocht.

Gelukkig is er nog de gezellige familie color buffelrun van ruim 3 km. En zeg niet dat deze run niet uitdagend is met een groot aantal obstakels van de grote buffelrun en als extra element 4 kleurzones. Voor de ouders een leuke ervaring om samen met hun kinderen de uitdagingen aan te gaan en plezier te hebben in het water, in de modder, in de koude ijsbak, tijdens het klauteren over een hindernis of tijdens het rennen door de weilanden. Afgelopen jaar is de familie color buffelrun gewaardeerd als 3e beste kidsrun van Nederland. Het uitdagende parcours door het buitengebied van Boerdonk, in combinatie met het gezellige horecaplein met muziek en eettentjes en de gemoedelijke sfeer en behulpzame vrijwilligers zorgde voor deze uitverkiezing. Ook dit jaar doet de organisatie weer haar uiterste best om iedere deelnemer de dag van zijn/haar leven te bezorgen. De familie color buffelrun vindt plaats op zaterdag 26 augustus (laatste weekend van de zomervakantie) in Boerdonk. Starten kan vanaf 15.00 uur in 7 startgroepen. De laatste groep start om 17.00 uur.

Alle informatie over de familie color buffelrun is te vinden op www.buffelrun.nl of op Facebook onder Family Color Buffelrun.