Robbert Vos
Robbert Vos Foto:

Robbert Vos met O&U mee naar Duitsland

Beek en Donk - Zoals bij velen al bekend is, gaat Harmonie Oefening & Uitspanning 25 mei op concertreis naar Het Zwarte Woud in Duitsland. Met een Pub Quiz, repetities, veel gezelligheid en gekleed in Dirndl und Lederhozen zal het voor de muziekvereniging een weekend worden om nooit te vergeten.

Een van de stukken die de Harmonie zal laten klinken, is 'Les Ruses du Renard', gecomponeerd door Jan Bosveld. Om dit stuk waardig neer te zetten, gaat Robbert Vos, een uitstekende euphoniumist, zijn klanken ten gehore laten brengen als solist van dit stuk.

Vanaf zijn zevende levensjaar is Robbert al bezig met muziek. Op zijn zeventiende is hij begonnen met dirigeren, wat hij nu nog steeds doet. Na zijn studies cum laude te hebben afgerond, heeft hij vele prijzen binnengehaald en behoort hij tot de top in de muziekwereld. Kortom: Robert Vos is een fantastisch musicus!

Samen met Robbert zal Harmonie Oefening & Uitspanning ook een cd gaan opnemen. Op zondagmiddag komen zij bij elkaar om de krachten te bundelen en samen een mooie opname te maken. De voorpret is begonnen en de reis naar Duitsland kan beginnen!