Afbeelding
Foto:

Wie weet wie dit is?

J. Van de Kerkhof (Aarle-Rixtel) leverde deze foto, die waarschijnlijk rond 1925-1930 is gemaakt, af bij de redactie. De auto is van zijn opa, maar wie is de man die bij de auto staat? Weet u het antwoord, stuur het dan in via prijsvraag@mooilaarbeek.nl. Meneer van de Kerkhof zou daarnaast een telefoontje van u ook op prijs stellen. Tel. 0492-381202.

Op de foto van vorige week kwamen verschillende reacties binnen:

Foto is gemaakt op Hoogstrijp 2 in Aarle-Rixtel waar toen een fruitboogaard was. De Imker is Hurkmans (Jan?) en woonde op Hoogstrijp 4 Het jongetje (Jan?) van Seggelen woonde op de Lieshoutseweg in een huisje dat bekend stond als 'het uillenhuiske', en leeft nu nog. Rechts is mijn Opa Willem van Dijk. Hij woonde op Hoogstrijp 2.

Met vriendelijke groet,
Wim van Dijk

De personen zijn Willem van Dijk en Hurkmans van Hoogstrijp in Aarle-Rixtel. Mvg Frans Migchels

Rechts op de foto staat Willem van Dijk. In het midden staat Wim van Dijk, de kleinzoon van Willem van Dijk. Links staat Janus Hurkmans, de imker. De locatie was wat nu Hoogstrijp 4 is, daar woonde Janus Hurkmans.M et vriendelijke groet,Maria van der Velden (Deurne)

Dit zijn Jan Hurkmans (met korf) was imker en mijn opa. Verder Willem van Dijk en mijn jongere broer Jan van Seggelen. Deze is genomen in de tuin van Willem van dijk Hoogstrijp 2 te Aarle-Rixtel.

Met vriendelijke groet,
Ans Nooijen van Seggelen


Op de foto staan mijn opa, Jan Hurkmans, en een kleinzoon. Mijn opa was een imker. Bij hem staat volgens mij Wim van Dijk van Hoogstrijp Aarle-Rixtel. Mijn opa had zijn bijenhal tijdelijk op Hoogstrijp staan bij Wim van Dijk. Deze foto is van rond 1950.

Toos van der Wijst - van Seggelen

Afbeelding