Actie Runningteam Laarbeek: 2e pannenkoek gratis

Laarbeek - Runningteam Laarbeek houdt op woensdag 24 mei, in samenwerking met Pannenkoekenhuis Pluk aan de koppelstraat in Beek en Donk, een pannenkoekenactie. De pannenkoek voor elke 2e persoon is gratis. Dit geldt dan voor de goedkoopste pannenkoek van de rekening.

Leden van Runningteam Laarbeek helpen mee in de bediening. Als tegenprestatie vragen zij voor de tweede pannenkoek een vrijblijvende bijdrage voor Stichting de Roparun. Runningteam Laarbeek neemt dit jaar met Pinksteren (3,4 en 5 juni) voor de 10de keer deel aan de Roparun, de langste estafettewedstrijd ter wereld.

Zij lopen deze keer van Hamburg naar Rotterdam een afstand van maar liefst 571 kilometer! Zij doen dit om geld op de te halen voor mensen met kanker onder het motto: 'Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Iedereen kent wel een collega, vriend(in), familie, buurtgenoot of bekende die te maken heeft met deze ziekte. Kom daarom allemaal op 24 mei naar pannenkoekenrestaurant Pluk en help het Running Team Laarbeek om een zo hoog mogelijk bedrag bijeen brengen ten gunste van de Stichting ROPA-run.