Afbeelding
Foto:

De poort staat open voor alle dierenliefhebbers op zondag 4 juni

Open Dag dierenpark Regter Eind

Beek en Donk - Dierenpark Regter Eind zet op eerste pinksterdag, zondag 4 juni, de poorten voor alle dierenliefhebbers in Laarbeek en omstreken open. Daarnaast vieren zij deze dag het 40-jarig bestaan. Dubbel feest dus!

Er vinden verschillende activiteiten plaats, zoals een kippen- en konijnenshow van de KSV pluimveevereniging en een fototentoonstelling met als thema '40 jaar dierenpark'. Ook zijn er verschillende stands, van onder andere de Bijenvereniging Gemert en Creatief met Aarts.

Misschien zijn de zonnepanelen op de achterzijde van het dak van hun kantine u al opgevallen. De zonnepanelen worden deze dag officieel in gebruik gesteld door burgermeester Frank van der Meijden. Hij is om 13.30 uur aanwezig.

Voor de kleinste dierenvrienden is er een knuffelhoek. Ook kunnen ze zich uitleven op het springkussen, kuikentjes geboren zien worden of zelf een nestkastje timmeren. Verder kunnen de kinderen geschminkt worden en er kan worden deelgenomen aan een kleurwedstrijd. En nog veel meer… Ondertussen kunt u op het terras genieten van het mooie dierenpark, en gezellig bijkletsen.

Kom daarom zondag 4 juni langs op Dierenpark Regter Eind aan de Hermelijnstraat 100 in Beek en Donk. Parkeeradvies: kom te voet of per fiets, komt u met de auto, dan kunt u die parkeren bij het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.dierenparkregtereind.nl.