Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Prijswinnaars puzzel Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek

Laarbeek - Zoals u eerder al heeft gelezen, was de Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek weer een groot succes! Dit geldt zeker ook voor de puzzel die door de organisatie van de Beek en Donkse avond weer mooi in elkaar was gezet.

De kinderen die de 3 of 5 kilometer liepen kwamen onderweg verschillende vragen tegen die zij moesten beantwoorden. Die vragen hadden allemaal betrekking op sport en gezonde voeding. Bij de start lagen 150 antwoordformulieren klaar, maar al snel bleek dat dat te weinig zou zijn. In allerijl werden er nog 50 bijgemaakt, maar ook dat was maar nauwelijks genoeg. Gelukkig waren de deelnemers vindingrijk en gebruikten ze de achterkant van de route om de antwoorden in te vullen.

Het is wel duidelijk dat de puzzel die 4 jaar geleden door de Shooters, het winnende team van de Gezondheidsrace 2014, aan de Wandelvierdaagse werd toegevoegd, nog steeds een groot succes is! Hoewel alle kinderen, met of zonder hulp van de ouders, heel erg goed hun best hebben gedaan om alle vragen te vinden en te beantwoorden, zijn er een paar prijswinnaars uit de bus gekomen. Op de 3 km route waren er 20 goede inzendingen, en op de 5 km route maar 4. Op de website www.es-pa.nl/gezondbeekendonk kun je de goede antwoorden vinden. Omdat er 4 prijzen te vergeven zijn, hebben ze onder de goede inzendingen een trekking gehouden, deze hebben zij gefilmd en kun je ook op deze website zien (zie tabblad avond4daagse).

Winnaars
Voor de 3 km route: Sanne Steenbakkers (8 jaar) en Luuk van de Graft (6 jaar). Voor de 5 km route: Lars van de Elsen (7 jaar) en Noek Verhagen (7 jaar). Jullie prijzen zijn tot vrijdag 9 juni af te halen bij het kantoor van DeMooiLaarbeekKrant, Heuvelplein 3 in Beek en Donk.

Team de Shooters wil de prijswinnaars van de puzzel van harte feliciteren en verder willen zij alle kinderen die mee hebben gedaan hartelijk danken voor hun sportieve inzet. Zij hopen dat jullie volgend jaar allemaal weer mee zullen doen!