Jeugdweekend ATTC'77
Jeugdweekend ATTC'77 Foto:

Jeugdweekend bij ATTC'77

Aarle-Rixtel - De Gezondheidsrace 2.0 is op 12 mei afgesloten tijdens een gezellige avond bij de scouting in Aarle-Rixtel. Op deze avond werden de winnaars van de verschillende categorieën bekendgemaakt. Tafeltennisvereniging ATTC'77 had het erg goed gedaan met een eerste prijs voor hun Laarbeek activiteit 'Ruik, proef, voel en wandel', een tweede plek voor de poule-activiteit 'Crazy Pingpong' en een eerste plaats voor beste presentatie!

Tijdens de presentatie werden foto's van verschillende activiteiten getoond onder begeleiding van een speciaal voor deze avond geschreven lied dat de hele zaal in beweging bracht, want het motto van ATTC was: 'Je wilt mensen in beweging krijgen en dan verzin je eens wat'.

Jeugdweekend
Nu de Gezondheidsrace achter de rug is, kan ATTC'77 zich focussen op het 40-jarig jubileum. In het kader van het jubileum worden tot het einde van het jaar diverse activiteiten georganiseerd voor leden en hun familie, maar ook voor oud-leden en andere tafeltennissers uit de regio. De eerste activiteit was het jeugdweekend op 20 en 21 mei. Onder leiding van Wilma van Beek, Jeroen Doensen en Jeroen van der Heijden verbleef de jeugd in de hal. Er werd een toernooi gespeeld, gezellig samen gegourmet, spellen gedaan en natuurlijk geslapen, nou ja heel even dan. Kortom een gezellig weekend.

'Heel ATTC'77 bakt'
Op 25 juni slaat ATTC aan het bakken tijdens 'Heel ATTC'77 bakt' en op 7 juli is er een bierproefproeverij met quiz voor de liefhebbers. In oktober wordt een feestavond georganiseerd voor de eigen leden met partner en in november is er nog een familietoernooi.

Gezelligheidstoernooi
Van 4 t/m 8 september houdt ATTC een gezelligheidstoernooi. Van maandag t/m donderdag wordt er vanaf 19.30 uur in poules gestreden om een plek in de finale op vrijdagavond. Deelnemers worden op sterkte ingedeeld in vier klassen: Klasse A: 2e klasse NTTB en hoger. Klasse B: 3e en 4e klasse NTTB. Klasse C: 5e en 6e klasse NTTB. Klasse D: 7e klasse en niet competitiespelers.

Bij de indeling wordt er rekening mee gehouden dat clubgenoten samen kunnen reizen.

Op vrijdagavond is iedereen welkom om de finalisten aan te moedigen en er een gezellige avond van te maken. De club nodigt hierbij van harte alle leden, oud-leden en leden van tafeltennisverenigingen uit de omgeving uit om mee te doen. Deelname is gratis en opgeven (voor 22 augustus) kan via attc77@outlook.com o.v.v. naam, vereniging en klasse.