Afbeelding
Foto:

Geslaagd nachttoernooi bij RKSV Boerdonk

Boerdonk - Vorige week vond voor de 4e keer het jaarlijkse Nachttoernooi plaats bij RKSV Boerdonk. Verdeeld over drie heren poules en twee dames poules werd er fel om de eerste plaats gestreden door alle teams.

Tijdens deze avond was er door de organisatie rekening gehouden met de Europa League finale Ajax - Manchester United door tijdens de finale niet te voetballen. De finale werd door iedereen in de overvolle kantine en terras fanatiek bekeken om vervolgens het toernooi weer te hervatten. Naarmate de wedstrijden verstreken, werd duidelijk welke teams in aanmerking kwamen voor de finales. Bij de heren werd er in de finale gevoetbald tussen Team Luke v/d Eigen Doelen en Team Jos Biemans. Deze werd uiteindelijk door Team Luke v/d Eigen Doelen gewonnen.

De damesfinale werd gespeeld door MVC Dames 1 en 'T is Bal waarbij de dames uit de Mortel uiteindelijk met de beker aan de haal gingen.

Tijdens het toernooi werden er voor iedereen eieren gebakken, welke gesponsord waren door hun agrarische vrienden Tiny van de Rijt, Johan Bevers, Dennis Bouwe en Stefan Donkers, waarvoor hartelijk dank. Na de prijsuitreiking zorgde DJ Leo met zijn collega DJ's ervoor dat iedereen genoot van de gezellige afterparty.

De organisatie kan terugkijken op een fantastische editie van Nachttoernooi 2017. Zij bedanken dan ook graag alle spelers, leiders, supporters, scheidsrechters en alle andere vrijwilligers die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt. Tot volgend jaar.