Afbeelding
Foto:

Wie weet wie dit zijn?

Weet jij het antwoord? Laat het weten aan de redactie van MooiLaarbeek. Dit kan per mail via prijsvraag@mooilaarbeek.nl. Wie weet is jouw antwoord hier volgende week te lezen!

Op de foto van vorige week kwamen veel reacties binnen. Hieronder een greep uit de ontvangen reacties:

De foto van de drie jongens in de laatste uitgave van 24 mei is genomen in de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel ongeveer begin 1952/1953. De plaats is ongeveer bij waar nu Kruidvat: staat, dit was vroeger de bakkerij van Frits Swinkels. Het zijn vlnr: Tonnie Dona, Hans van Roy en Henk Beniers,

J. Gruyters

Op de historische foto staan vlnr: Tony Dona, Hans van Roy en Henk Beniers. De foto is ongeveer 65 jaar geleden genomen in de Dorpsstraat te Aarle-Rixtel.

Annie Hurks

Deze drie 'Heren' zijn Henk Beniers, Hans van Roy en Tonnie Dona. Ik denk dat ze net uit de kerk kwamen. Mooi is de kledij in die tijd. Jongens van ongeveer 15 jaar in lange overjas en pofbroek. Mooi toch!

Harry Senders

Die foto is gemaakt in de Dorpsstraat in Aarle-Rixtel. Ik denk in begin 1950-1953. Op de foto vlnr: Tony Dona, Hans van Roy en Henk Beniers. Ik denk na de laatste mis.

Jan Lentjes

In de dorpsstraat lopen Tonnie Dona, Hans van Roy, En rechts Henk Beniers, van hem kreeg ik mijn eerste kusje, op de Beekseweg, na het schaatsen in Beek en Donk

Frify Strijbosch

De foto toont vlnr: de heren Tonnie Dona, Hans van Roij en Henk Beniers komend uit de kerk i.v.m. de Plechtige Commumie in 1949. De foto is gemaakt in de Dorpsstraat van Aarle-Rixtel vanaf Slagerij Swinkels, nu Hegeman, richting 't Heuveltje. De personen op de achtergrond zal ik ook wel kennen, maar ik kan ze niet meer onderscheiden. Tonnie Dona woonde Dorpsstraat (nu) 59, Hans van Roij was thuis in Dorpsstraat (nu) net voor Chalet Couvert en Henk Beniers woont nu nog aan de Sengersweg allen te Aarle-Rixtel.

Louis Barten

Afbeelding