Orkest De Wanhoop
Orkest De Wanhoop Foto:

Concert De Wanhoop met De Keiegalmers op Caratpodium

Aarle-Rixtel - Het orkest De Wanhoop uit Aarle-Rixtel en de Helmondse amusementszanggroep De Keiegalmers treden gezamenlijk op in het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark De Warande in Helmond.

De Wanhoop is in 2006 opgericht en bestaat inmiddels uit zo'n 25 muzikanten, die naast het serieuze genre ook graag populaire muziek maakt. Het orkest verzorgt regelmatig optredens in verzorgingshuizen, nam deel aan de MuziektuinPodium-concerten te Beek en Donk en is geen onbekende bij het traditionele Kikkerconcert te Aarle-Rixtel. De Keiegalmers, opgericht in 1963, genieten in de regio grote bekendheid door vooral hun vele optredens tijdens de carnaval. De groep bestaat uit: Hans Carmiggelt, Eugène Plessen, William Verkoelen, Theo Gommans en Lex Coolen. Het geheel staat onder de deskundige en enthousiaste leiding van Hubert Geurts.

Het optreden is op zondagmiddag 18 juni en duurt van 14.15 tot 15.00 uur. Het repertoire van deze middag bestaat uit ballades, evergreens en levensliederen. Het concert is absoluut de moeite waard om te komen beluisteren. Komt u ook?