Afbeelding
Foto:

St. Caecilia verkoopt fietsen

Lieshout – Harmonie St. Caecilia Lieshout/Mariahout verkoopt 19 augustus weer tweedehands fietsen. Een degelijke fiets voor de middelbare school, een mooie tweedehands fiets, een kroegfiets of goede accessoires, op de jaarlijkse fietsenbeurs zijn allerlei spullen voor een goede prijs te vinden.

19 augustus vult St. Caecilia de speelplaats van Kindcentrum De Sprankel aan de Grotenhof met fietsen. GeĂ¯nteresseerden kunnen van 10.30 tot 14.00 uur terecht. Toegang tot de beurs is gratis.

De harmonie zorgt voor een leuke beginvoorraad van fietsen, maar hoe meer fietsen, hoe beter! Een fiets verkopen kan dus ook. Verkopers kunnen van 9.00 tot 10.30 uur de fiets inleveren. De verkoper bepaalt wat de fiets moet opleveren, het verkopen doen de aanwezige harmonieleden. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden. Natuurlijk mag een fiets ook geschonken worden.

Vijftien procent van de opbrengst gaat naar de muziekvereniging, De overige vijfentachtig procent van de opbrengst is voor de verkoper. Fietsen kunnen ook bij u thuis opgehaald worden, bel daarvoor 0499-422348.