Pierre Borgers
Pierre Borgers Foto: Nikki Barten

Pierre Borgers 40 jaar in dienst bij Staadegaard

"Ik hoop hier zelfs mijn gouden jubileum te vieren"

Redacteur: Nikki Barten

Lieshout – 56 jaar oud en dinsdag precies 40 jaar in dienst bij Staadegaard in Lieshout. Een unicum. En als het aan Pierre Borgers ligt, komt er nog 10 jaar bij. "Ik wil hier graag blijven werken", aldus een tevreden werknemer en jubilaris, die dinsdag flink in het zonnetje werd gezet.

Pierre is niet de enige die al zo lang bij Staadegaard werkt. Er zijn 4 collega's die deze mijlpaal al bereikt hebben. "Dat zegt inderdaad wel iets over de werkgever", beaamt Pierre. "Ik heb het hier heel goed naar mijn zin (gehad), maar ook de kans gehad om mezelf te ontwikkelen. 34 jaar lang ben ik chef werkplaats geweest. Ik woon in Veldhoven, heb vijf kinderen en een vrouw. Zij heeft mij ook de kans gegeven om me hier bij Staadegaard te ontplooien. Ik moet er iedere dag toch wat kilometers voor rijden, maar dat doe ik al 40 jaar met veel plezier."

Ambassadeur
In de afgelopen 40 jaar maakte Pierre ook nog eens heel veel overuren. "Ik vind dat als je iets doet, je het goed moet doen." Directeur Simon Staadegaard knikt tevreden: "Pierre is een gouden werknemer. Hij kent hier de klappen van de zweep, begeleidt werknemers, leerlingen en stagiaires heel goed en hij heeft op een fantastische manier klanten aan zich gebonden. Hij is een ambassadeur van ons bedrijf."

Stapje terug
Twee jaar geleden is de functie van Pierre iets aangepast, zodat hij - onder andere - wat minder uren kan gaan werken en zo in rustiger vaarwater terechtkomt. "Mijn vrouw is een eigen bedrijf begonnen. Daarnaast is het altijd goed als er vernieuwing plaatsvindt in een bedrijf. Het was even wennen, maar dat valt allemaal op zijn plaats nu. Ik hou het hier nog wel even vol!", besluit de tevreden jubilaris.

DeMooiLaarbeekkrant feliciteert Pierre met dit fantastische jubileum en wenst hem nog veel goede jaren toe bij Staadegaard!