Afbeelding
Foto: Ingezonden

Einde tienerwerk de Boemerang in zicht….

Wegens het uitblijven van gemotiveerde vrijwilligers, word het voor ons als vrijwilligers, die tevens het bestuur vormen, steeds moeilijker om alle activiteiten goed van de grond te krijgen. Daarom zijn wij dringend op zoek naar opvolgers die het spreekwoordelijke stokje kunnen overnemen.

In 2012 zijn 7 moeders deze uitdaging aangegaan omdat ze van mening waren dat er voor onze tieners niet veel te doen was in Beek en Donk. Samen met Henrie Bouwmans van ViERBINDEN hebben zij de koppen bij elkaar gestoken en is Tienerwerk ontstaan. In december 2012 was onze eerste activiteit als tienerwerk Beek en Donk, we gingen schaatsen in Eindhoven. Daarna hebben we in onze kerstvakantie de hele tienerruimte opgefrist en vernieuwd. Juni 2013 werd de nieuwe naam De Boemerang in gebruik genomen alsmede het logo en de website. Nu in december 2017 is het dus 5 jaar geleden dat wij begonnen. Na 5 jaar, lief en leed en geheel vrijwillig, tienerwerk De Boemerang te hebben opgezet en tal van activiteiten en disco's te hebben georganiseerd voor de tieners uit Beek en Donk, heeft het bestuur besloten om ermee te stoppen. Ook zijn de eigen kinderen inmiddels de tienerwerk-leeftijd ontgroeid. Graag willen wij dat een nieuwe generatie moeders/vrijwilligers opstaat en ons mooie werk voort gaat zetten. In december zal de laatste activiteit van het huidige tienerwerkteam plaatvinden. Deze periode wil het bestuur gebruiken om haar functies goed over te dragen en nieuwe vrijwilligers wegwijs te maken!

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met: Catti Baks( voorzitter De Boemerang) 06-28775326 of Asja Huibers (jongerenwerker ViERBINDEN).

Bestuur Tienerwerk De Boemerang