Afbeelding
Foto:

Tuinconcert Harmonie O&U

Beek en Donk - Fluitende vogels, volle terrasjes en de vakantie is in zicht. Ook dit jaar luidt Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning de zomer graag samen met u in tijdens het jaarlijks terugkerend tuinconcert.

In de muziektuin kunt u, waar gewenst onder het genot van een hapje en drankje, genieten van een prachtig zomers concert. Het concert biedt voor ieder wat wils. Met het lichte programma van het harmonieorkest, onder leiding van Fried Dobbelstein, waant u zich in Spanje en kunt u meezingen met Engelse zeemansliederen. Voordat ze op vakantie gaan kan iedereen eerst nog genieten van het aanstormend muzikaal talent dat Beek en Donk rijk is.

Zowel de allerjongsten van de blokfluitgroep, het leerlingenorkest, het jeugdorkest en de slagwerkgroepen passeren de revue. Wie zegt dat slagwerk een beetje slaan met stokjes is, heeft het mis! De slagwerkgroep, onder leiding van Rob van Doore, zal u versteld laten staan hoe veelzijdig en muzikaal de slagwerksectie van de Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning is.

Voor de jongeren onder ons swingen het leerlingen- en jeugdorkest, onder leiding van Nick Heesakkers en Marianke Hobé, met nummers van Adele, Justin Bieber en Coldplay en wordt u uitgenodigd met hen mee te dansen met het nummer Shut up and dance with me.

Neemt u het mooie weer mee en proost u met Harmonie O&U de vakantie in? Het concert is vrij toegankelijk en vindt 7 juli om 19.30 uur aanvang in de muziektuin te Beek en Donk. Hopelijk tot dan!